Notice: Undefined index: bewerkbalk in /var/www/vhosts/xxlpress.nl/httpdocs/apps/pcms/pcms.php on line 39 hoe drukken wij

XXLPRESS
Bemmelseweg 106
6662 PE Elst (Gld.)

T 0481 - 350440

=s2=

KLEUR:

Het kleurendrukwerk wordt vervaardigd met:

  • Xeikon-500 Full-Colour-drukpers voor grote maten drukwerk. A2 posters, krantenpagina's, banners met een breedte van 50 cm. Alles mogelijk dubbelzijdig bedrukt.
  • Canon Imagepress 6010 voor hoge kwaliteit kleuren- en zwartwit drukwerk tot en met het A3-plus formaat (32 x 46cm). Bijna alle soorten papier zijn hiermee verwerkbaar.
 

ZWART-WIT

Voor snel en low-budget zwartwit printwerk:

  • Linium 1050e voor printwerk tot en met het A3-plus formaat, voorzien van on-line afwerkstraat voor nieten, vouwen en/of perforeren.


Het drukwerk wordt gemaakt volgens het xerografische systeem waarbij niet inkt maar toner wordt gebruikt voor de beeldvorming. Hiermee is gebruik van (agressieve) was- en oplosmiddelen overbodig en daarmee milieuvriendelijk.
De Xeikonpers werkt met papier vanaf de rol. Hierdoor zijn we heel flexibel in het leveren van bijna alle mogelijke drukwerkformaten.

Juist daar waar 'buitenmodel'-formaten in reguliere offsetdruk voor een kleine oplage onrendabel lijken, is dit juist wel mogelijk bij XXL-Press, tegen een scherpe prijs en een onwaarschijnlijk snelle levertijd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


login